Младите до 26 год. ще бъдат освободени от данъкНашата позиция е

...
Младите до 26 год. ще бъдат освободени от данъкНашата позиция е
Коментари Харесай

Иван Ченчев: „Възраждане“ подкрепиха ратификацията на F-16 

Младите до 26 год. ще бъдат освободени от налог

„ Нашата позиция е безапелационна. Искаме диверсификация на газовите доставки и най-хубавата цена за България, с цел да могат хората да са сигурни в това, че зимата ще бъде топла. Ние постоянно сме твърдели, че „ Газпром “ е сигурен снабдител и газ ще има, в случай че ловко се водят договаряния с тях. Това е вероятен вид и други европейски водачи към този момент го направиха с дълготрайни контракти. “ Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България “ в 26 МИР София-област Иван Ченчев по време на избирателен спор в ефира на БТВ.

Той разяснява, социалистите като част от постоянното държавно управление са създали нещо невиждано от прехода във връзка с обществените ограничения. „ Влизаме в тази акция от позицията си на хора, които са изпълнили по-голямата част от програмата си във връзка с обществените ограничения. Много апологети говореха, че няма да се осъществят тези промени, че няма да са сполучливи. Но те се оказаха такива и преведоха българите предходната зима през рецесиите, преведоха бизнеса с компенсацията за ток, както и битовите консуматори. Сега предлагаме същите ограничения и за цената на газа. Държавата би трябвало да отговори съответно на кризите- енергийна, икономическа и това, че се води война наоколо до нас “, добави Ченчев за достиженията на левицата. Той бе безапелационен, че обединението в 47-я парламент се е съставила по ясни правила, които са били ясно написани в съдружното съглашение.

„ Ние имаме доста ясна и точна позиция във връзка с Русия и спора в Украйна- разговор, договаряния, мир. И ние имаме вяра, че това може да бъде реализирано, дори може и да се спомага за сходни връзки. Когато идва зима и има рецесии ние би трябвало да приказваме за националния интерес на България, а не за разграничителни линии “, заключи претендентът за депутат позицията на Българска социалистическа партия за спора сред Русия и Украйна.

Социалистът съобщи, че даже и след вота на съмнение от „ Възраждане “ са траяли да гласоподават дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи, а в следствие са подкрепили и ратификацията за самолетите F-16.

„ Когато хората гласоподават с номер 28 – в действителност гласоподават за себе си. Усетиха го по джоба си и схванаха, че ние от Българска социалистическа партия не разделяме хората на млади и остарели, на поколения, а всички за нас са значими. Чрез обществената политика сполучливо преведохме българските жители през рецесията. Това, което следва, а точно изключителната грижа за младежите до 26 години да бъдат освободени от налог върху своите приходи е поръчител хората да гласоподава с номер 28 “, сподели в умозаключение Иван Ченчев.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР